Kredietkaart vergelijken

Leningen vergelijken is op zich een vrij eenvoudige opgave. Met een kredietkaart vergelijken is dit toch al iets minder eenvoudig. Met een kredietkaart vergelijken heeft u namelijk niet alleen met het interestpercentage te maken, maar ook met andere factoren. Bij een kredietkaart heeft u namelijk ook extra kosten, zoals kaartkosten. Maar ook nog extra voordelen. Één van deze voordelen is bijvoorbeeld dat er bij de ene kredietkaart wel een verzekering is, en bij een andere weer niet. Daarnaast geven de meeste banken ook nog eens verschillende kredietkaarten uit. Allemaal net weer met iets andere voorwaarden. Wij zullen proberen om het overzicht voor u zo compleet mogelijk te houden. Zodat leningen vergelijken, en dan met name kredietkaarten vergelijken nog wel mogelijk blijft.

BENL - Mastercard - February 2017 - 728x90

Waarop kredietkaart vergelijken

Wij zullen de kredietkaarten op verschillende onderdelen met elkaar vergelijken. U kunt hierbij denken aan de maandelijkse kaartkosten, de interestpercentage en of de kredietkaart al dan niet een “gratis” verzekering biedt. Wij hebben hierbij het woord gratis maar even tussen de aanhalingstekens gezet. Uiteindelijk betaalt u deze kosten namelijk uiteraard wel gewoon in uw kaartkosten. Dus om het nu gratis te noemen gaat wellicht ietwat te ver.
In ons onderstaand overzicht geven wij u een zo goed mogelijk beeld.

ExtraworldMastercard BENL Image Banner 728 x 90 3discount promotion

Kredietkaart vergelijken en zwarte lijst

Als u denkt dat geld lenen met zwarte lijst op te lossen is door een kredietkaart af te sluiten zit u er helaas naast. Ook bij het afsluiten van een kredietkaart wordt er een toetsing bij de zwarte lijst gedaan. Er wordt dus daadwerkelijk wel naar de zwarte lijst registratie gekeken. Als u overigens de kredietkaart alleen wilt hebben om er online betalingen mee te doen, dan kan dit ook natuurlijk, dit kan dan wel met zwarte lijst vermelding. U kunt dan een debetkaart afsluiten. Dit is een kaart waar u vooraf een bedrag op kunt storten waar u dan weer betalingen mee kunt gaan doen. U zet als het ware uw eigen geld op de kredietkaart. En kunt dit dan gaan gebruiken om uw online aankopen mee te gaan doen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be