Sinds kort is het mogelijk om via de Beobank een Brico kredietkaart af te sluiten. Een Beobank Brico World Mastercard biedt erg veel mogelijkheden en interessante kortingen.
Wanneer je kiest voor deze kredietkaart, kies je automatisch voor nog een aantal aantrekkelijke voordelen.

De Beobank Brico World Mastercard kan voor iedereen interessant zijn, of je nu studeert, reist of regelmatig winkelt bij Brico een Brico Kredietkaart komt altijd van pas. Je kunt zowel gemakkelijk betalen bij je favoriete winkel, maar ook online betalen en betalen over de hele wereld. Er zit in deze kaart dan ook daadwerkelijk voor bijna iedereen wel een pluspuntje.


Korting bij Brico

Met deze kredietkaart krijg je een aantal voordelen, en één van die voordelen is natuurlijk de korting bij Brico. De Beobank Brico World Mastercard geeft je korting op werkelijk alle winkels van Brico en zelfs op de webwinkel. De korting bedraagt 2% en die staat voor altijd vast.

Korting bij iedere betaling

Waar en wanneer je ook maar betaald met de Beobank Brico World mastercard, je krijgt overal korting! Het maakt hier niet uit wat voor aankoop je doet, en of dit nu in België is of in het buitenland. Je krijgt altijd en overal een korting van 0,5% op je aankopen wanneer je met deze kaart betaald.

Extra korting

Wanneer je een Brico kredietkaart aanvraagt ontvang je ook nog eens bovenop de andere kortingen een extra korting van €5 euro. Deze krijg je in de vorm van een terugstorting bij je eerste aankoop, wanneer deze in de eerste 3 maanden na de activatie van de kredietkaart gedaan wordt.

Wereldwijd betalen

Ondanks dat Brico een bedrijf is dat vooral actief is in Belgie en Frankrijk kun je natuurlijk met deze kredietkaart overal ter wereld betalen bij ruim 22miljoen winkels en geld opnemen bij ruim 1miljoen pinautomaten. Je kunt dus echt overal betalen, en krijgt ook nog eens 0,5% korting op alle aankopen.

Verzekerd

Het fijne aan kredietkaarten, is de verzekeringen die er vaak op zitten. Bij de Beobank Brico World Mastercard zijn alle aankopen verzekerd, kun je een verlengde garantie krijgen en ook veilig online betalen. Waar je dan ook ter wereld iets koopt, deze verzekeringen zijn altijd actief.

Eenvoudig terugbetalen

Wanneer je een kredietkaart neemt, dan wil je natuurlijk niet in de problemen komen. Met de Beobank Brico World Mastercard krijg je de mogelijkheid om in kleine termijnen terug te betalen. Afhankelijk van het maximum krediet dat is afgesloten kun je terugbetalingen doen met een bedrag van 1/18 van het geleende bedrag of 1/20.
Ook kun je het geleende bedrag zonder problemen in 1 keer terug betalen, en dit maakt de terugbetaal mogelijkheden dan ook zeer flexibel.

Volledige controle

Wanneer je een kredietkaart hebt, wil je natuurlijk ook de volledige controle over deze kaart en de uitgaven vanaf deze kaart hebben. Deze controle krijg je door middel van Beobank Alert en Beobank online, en ze geven je inzage op de uitgaven en op alles dat er met de kaart gebeurd.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be