Lenen met zwarte lijst nog lastig

NL Banner 468x60

Lenen met zwarte lijst is nog altijd lastig. Natuurlijk is het zo dat u in het verleden een lening of andere zaken niet op tijd heeft terugbetaald. Maar het is natuurlijk niet zo dat u nooit meer iets op tijd betaald omdat u vroeger toevallig eens een betaling gemist heeft. Ook wij kunnen u natuurlijk niet zomaar van de zwarte lijst afhalen. Gelukkig is dat ook niet nodig. Niet alle verstrekkers controleren de zwarte lijst. Daardoor is lenen met zwarte lijst een stuk eenvoudiger dan u denkt. Lenen met zwarte lijst is gelukkig nog mogelijk.
Uiteraard kunt u ook lenen met zwarte lijst als u een onderpand heeft. Het nadeel is alleen dat u het onderpand logischerwijs altijd moet verpanden. Hierdoor is het nooit echt uw eigendom tot u de financiering volledig heeft terugbetaald.

Bij wie is lenen met zwarte lijst nog mogelijk

Of geld lenen met zwarte lijst voor u mogelijk is hangt eigenlijk van twee dingen af. Als u geld wilt lenen met zwarte lijst zonder onderpand zijn er minder mogelijkheden dan als u wilt geld lenen mét onderpand. Bij het geld lenen met onderpand zijn er meer mogelijkheden. U kunt bij meer banken terecht en zelfs goedkoop geld lenen behoord tot de mogelijkheden.
Voor het geld lenen met zwarte lijst zonder onderpand denken wij dat de enige mogelijkheid is om een lening af te sluiten in de vorm van een minilening. Een zogenaamd flitskrediet. Een flitskrediet of een minilening is beide hetzelfde. U leent een bedrag tot maximaal € 800,- dat u in zeer korte tijd weer moet terugbetalen. Een zeer korte tijd is tot maximaal 45 dagen.

Waarom zijn banken zo moeilijk

Banken maken er een probleem van om geld aan u uit te lenen als u een zwarte lijst melding heeft omdat er onvoldoende vertrouwen is. Als u een zwarte lijst melding heeft zou dit erop kunnen duiden dat u betalingsproblemen heeft. Doordat deze problemen er in het verleden geweest zijn zal de bank de zaak niet volledig vertrouwen en twijfelen aan de betaal moraliteit.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be