Lening oversluiten

Persoonlijke lening Image Banner 300 x 250

Heeft u op dit moment een (te dure) lening? Wilt u minder betalen? Veelal lenen personen helaas voor een te hoge rente en daarmee ook een te hoog maandtermijn. Uw lening oversluiten naar een aanbieder met een lagere rente en een lager maandtermijn kan u fors besparen. Daarom is het van belang om voordat u een lening afsluit goed te vergelijken. Maar ook als u al een lening heeft kritisch te blijven. Geld besparen kan namelijk vrij eenvoudig door de juiste keuze te maken voor de juiste lening. De juiste lening is over het algemeen de lening met de laagste rente. Wij hebben daar voor u naar gekeken en ons is opgevallen dat Cetelem in de meeste gevallen de laagste rente heeft. In ieder geval bij het lenen voor een auto, maar ook bij de groene lening en de renovatielening kwamen zij zeer voordelig uit de bus.

Wat kost een lening oversluiten?

Een lening oversluiten hoeft u niets te kosten, toch moet u hier wel alert op zijn. Er zijn kredietmakelaars die u voor het krediet op zich geen extra kosten in rekening zullen brengen. Maar wel voor bijkomende verzekering voor als u werkeloos zou geraken, of onverhoopt zou komen te overlijden. De kosten hiervoor kunnen enorm oplopen en een lening oversluiten kan opeens duur voor u uitpakken. Wees hier alert op. Zeker als de kredietmakelaar er op blijft aandringen om iemand bij u thuis langs te laten komen, is de kans zeer groot dat de makelaar de bedoeling heeft om voor u een te dure verzekering te bemiddelen. Een lening oversluiten, zelfs als het naar een lagere rente is, kan u dan uiteindelijk nog heel veel geld kosten. Wilt u toch een verzekering? Laat u dan bij meerdere verzekeringskantoren informeren. U zult zien dat u een verzekering veel goedkoper kunt gaan afsluiten.

Voordelig uw lening oversluiten

We hebben het al benoemd maar toch nog een keer voor de zekerheid. geld lenen kan voordelig mits u goed op de kosten let. Let vooral op de kosten bij verzekeringen en kijk goed of u daadwerkelijk de allerlaagste rente heeft gekregen! U kunt zich hierdoor veel kopzorgen besparen en kan geld lenen leuk houden door een goede en afgewogen keuze te maken.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be