De Beobank Visa is een zeer gewaardeerde creditcard in Belgie, en uiteraard is Visa beschikbaar in de hele wereld waardoor je met een handige Beobank Visa kaart werkelijk overal kunt betalen bij maar liefst 22miljoen winkels wereldwijd, en geld kunt opnemen bij maar liefst 1miljoen pinautomaten wereldwijd.

Kredietkaarten beginnen vandaag de dag ook in Europa steeds populairder te worden, dit komt mede door de aankopen die veilig gedaan kunnen worden op het internet met behulp van creditcards. Eén van de veiligste manieren van online betalen is dan ook de creditcard, dit komt door de verzekering die standaard op creditcards zitten en wanneer je dus online iets besteld en het niet ontvangt, of beschadigd ontvangt dan zorgt de verzekering ervoor dat je het geld terug krijgt.

Beobank speelt heel goed in op de behoefte van vandaag, en richt zich met de Beobank Visa dan ook met name op online betalen. Dit doen ze door het geven van kortingen op alle online aankopen die klanten met de Beobank Visa kredietkaart betalen. Op iedere aankoop online krijgen klanten 3% korting, en daarnaast ontvangen ze ook nog €5 gratis bij de aanschaf van deze creditcard zodat de eerste aankoop gekocht kan worden met extra korting.

De vraag naar kredietkaarten in België wordt alsmaar groter, en daarom nemen wij veel Beobank kredietkaarten onder de loep om bezoekers te voorzien van informatie over deze kaarten. Hieronder maken wij een informatieve opsomming over de Beobank Visa.

Visa cashback NL Image Banner 300x250

De jaarlijkse bijdrage

Iedere kredietkaart heeft een jaarlijkse bijdrage, en over het algemeen is die bijdrage vaak een stuk hoger bij andere banken dan bij de Beobank. Bij de Beobank Visa kredietkaart betaal je een jaarlijkse bijdrage van €5, echter moet je natuurlijk wel opletten op bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld de rente over het geleende bedrag.

Flexibele kredietopening

Beobank wil zowel zichzelf als haar klanten beschermen, en hierdoor wordt er voor het verstrekken van een kredietkaart gekeken naar bijvoorbeeld het inkomen van de klant, voordat het uiteindelijke krediet dat de klant toegekend zal krijgen kan worden bepaald.

Op deze manier hebben zowel de klant als de bank een zo’n laag mogelijk risico. Natuurlijk kan er daarna altijd nog iets mis gaan in de financiële situatie, en ook hiervoor kan de klant zich indekken door middel van een speciaal daarvoor bedoelde verzekering die bijvoorbeeld werkloosheid dekt.

Beobank Visa kredietkaart. 3% Cashback.

Cashlimiet

Veiligheid is zeer belangrijk wanneer we over geld praten. Daarom heeft de Beobank voor de Beobank een daglimiet ingesteld dat ervoor zorgt dat u maximaal €1000 per dag kunt opnemen. Op deze manier kan bijvoorbeeld de schade beperkt worden bij diefstal van de pas.

Extra kaart

Normaal kost het aanvragen van een tweede kaart geld, maar bij de Beobank Visa kun je gratis een tweede kaart ontvangen. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je bijvoorbeeld je partner ook wilt voorzien van een kaart.

De verzekering

De aankopen die gedaan worden/zijn met een Beobank Visa kaart zijn standaard voorzien van een goede aankoopverzekering die onder andere schade en diefstal dekt. Per product ben je tot €1000 automatisch verzekerd met een maximum van €2000 per jaar.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be