Wanneer u geld nodig heeft en het liefst zo snel mogelijk, dan is snel geld lenen zonder bank misschien een goed idee. Door zonder tussenkomst van de bank geld te lenen zorgt u ervoor dat het geld over het algemeen veel sneller op de rekening staat dan wanneer u de lening via de bank zal aangaan.

Het probleem bij banken is vaak de bureaucratie en de verschillende mensen die een handtekening moeten zetten alvorens een lening eindelijk rond is. Dit kan natuurlijk sneller en het kan efficiënter, maar kost vaak wel wat meer. Het is natuurlijk helemaal aan u, of u het ervoor over heeft om meer te betalen in plaats van langer wachten.

Hoe dan ook, snel geld lenen zonder bank is goed mogelijk en we nemen in dit artikel in vogelvlucht door hoe en wat de voor en nadelen zijn van lenen zonder tussenkomst van een bank.

Snel lenen van kleine bedragen tot €1000

Wanneer u een kleine lening nodig heeft van maximaal €1000 om bijvoorbeeld een onverwachte rekening te betalen dan zijn er zeer veel mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. We zullen ze niet allemaal gaan noemen, maar wel die het meest worden gebruikt.
De meest bekende soorten leningen voor snelle leningen tot €1000 zijn het minikrediet en de minilening. Deze kunnen via het internet worden aangevraagd en wanneer alles makkelijk voor de verstrekker te controleren is dan staat het geld echt ontzettend snel op de rekening.

De aanvraag kan gedaan worden met behulp van formulieren op de websites van mini(lening/krediet)verstrekkers en worden dan ook vrijwel direct in behandeling genomen. Op deze manier weet u zeer snel wat u kunt verwachten en of u daadwerkelijk geld kunt lenen op deze manier.

De voordelen zijn dat er geen bank tussen komt, dat er snel geld op de rekening staat, dat u er niet lang aan vast zit en vooral dat u er niet voor de deur uit hoeft. Ook zijn er natuurlijk wat nadelen zo dient het geleende bedrag meestal binnen 30-45 terug te worden betaalt, zijn de rentes vaak hoger, kunt u op deze manier alleen kleinere bedragen lenen.

Snel lenen van grotere bedragen zonder bank

Ook grotere bedragen kunnen worden geleend zonder tussenkomst van een bank en ook hier zijn mogelijkheden die zorgen dat de leningen erg snel geregeld kunnen zijn. Leningen en kredieten kunnen online worden aangevraagd bij een aantal grote kredietverstrekkers.

Het indienen van een aanvraag neemt meestal zeer weinig tijd in beslag en wanneer u alle benodigde document spoedig kunt leveren kan een lening zeer snel geregeld zijn. Het lenen via online aanbieders is dan ook vooral handig omdat het in de meeste gevallen veel sneller gaat dan bij de bank.

De voordelen zijn onder andere dat er geen bank aan te pas komt, waardoor de aanvraag en afhandeling dan ook een stuk sneller gaan, het geld erg snel op de rekening kan staan en dat u er niet voor het huis uit hoeft.

Er zijn ook een aantal nadelen, zo is lenen buiten de bank om vaak een stukje duurder, moeten leningen vaak iets sneller worden terugbetaald en zijn de contracten vaak een stuk nadeliger wanneer u bijvoorbeeld niet op tijd kunt inlossen.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be