Als je een lening, verzekering of krediet gaat afsluiten dan is het belangrijk dat je een goed advies krijgt. Een goed advies dat gebaseerd op jouw situatie. Een goed advies, dat jouw belangen dient en niet die van iemand anders. En dat is niet altijd gemakkelijk geweest in het verleden. Zeker niet omdat alle banken en verzekeraars de adviseurs beloonden. De banken hadden een belang in het advies aan de klanten van hun. En dat is nu gelukkig verandert! Tenminste voor de essentiële en complexe financiële producten.

Naar wie ga je toe?

Je kunt naar een bank gaan of naar een onafhankelijk tussenpersoon voor een advies omtrent je lening, hypotheek of verzekering. Hetzelfde geldt voor je pensioen natuurlijk. Het is belangrijk dat je een partij kiest waar je terecht kunt en kunt kiezen uit alle banken, hypotheek aanbieders en geldleningen die er zijn. Een aanbod wat breed is en niet beperkt tot slechts een aanbieder. Om die reden kun je het beste naar een onafhankelijk tussenpersoon gaan. Een tussenpersoon met een breed aanbod van producten en diensten. Ook kun je naar een adviseur gaan welke alleen het advies geeft en je niet verbindt met de banken en geldverstrekkers. En dat is natuurlijk een slimme zet. Misschien is een specifieke bank of geldverstrekker, die slechts een smaak aanbiedt wel de juiste. Dan kun je hierna daar alsnog naartoe gaan natuurlijk.

Een goed advies is goud waard!

Het is belangrijk om een goed advies te krijgen rondom je financiële situatie. Je moet weten dat je een advies krijgt wat goed voor jou is voor vele jaren. Het is belangrijk om een advies te krijgen waarvan jij gelukkig wordt en een advies welke jou voor vele jaren een glimlach op je gezicht laat toveren. Een advies waar je geen spijt van krijgt.

Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit! Zeker als het om jouw persoonlijke financiële situatie gaat.