Heeft u wel eens iets gehoord over de Cofidis MyLine geldreserve en wilt u daar meer van weten? Lees dan verder. Want op deze pagina leggen we u alles uit over dit financiële product.

Wat een Cofidis MyLine geldreserve is

Een Cofidis MyLine geldreserve kunt u zien als een lening en wel een consumptief krediet. Deze geldreserve is steeds populairder aan het worden. Het is een flexibele leenvorm want zowel het termijnbedrag en dus de rente en de looptijd kunnen veranderen. U kunt met de geldreserve tevens aflossen wanneer u dit maar wilt. Wat bij weinig leningen kan is mogelijk met de Cofidis MyLine geldreserve: het complete leenbedrag in één keer boetevrij, vervroeg aflossen. Dat is lang niet bij ieder consumptief krediet mogelijk.

Opnieuw geld opnemen met een geldreserve

Zoekt u een krediet waarmee het mogelijk is om ten alle tijden eenmaal afgeloste bedragen opnieuw op te nemen? Dan moet u zeker een Cofidis MyLine geldreserve aanvragen. Want elk bedrag dat u aflost kunt u opnieuw opnemen. Het voordeel daarvan? U kunt het dan bij één lening houden. Een extra lening afsluiten is niet meer nodig. Als u eens in een bepaalde periode extra geld overhoud, dan kunt u ervoor kiezen om extra af te lossen. Zit u eens een maand krap bij kas? Dan heeft u de mogelijkheid om tijdelijk eens wat extra krediet op te nemen. Met de geldreserve sluit u een relatief goedkope lening af. De MyLine geldreserve lijkt in alle opzichten op een doorlopend krediet en heeft de onderstaande kenmerken:

  • Een Cofidis MyLine geldreserve heeft altijd een variabele looptijd.
  • Dat komt omdat u een variabele rente betaald.
  • Ook zijn de termijnbedragen flexibel.
  • U mag ten alle tijden het krediet vervroegd en boetevrij aflossen.
  • Bedragen die u aflost mag u weer opnemen.
  • De Cofidis MyLine geldreserve is een relatief goedkoop krediet.

Hoe de Cofidis MyLine geldreserve afsluiten?

Iedereen kan in België een Cofidis MyLine geldreserve aanvragen. Tenminste, alle mensen die achttien jaar of ouder zijn, de Belgische nationaliteit hebben en voldoende inkomen hebben. U gaat naar de website van Cofidis en regelt daar de aanvraag.

Geen geldreserve maar een lening op afbetaling afsluiten?

Een geldreserve is niet altijd even geschikt voor ieder bestedingsdoel. Deze leningen zijn vooral geschikt voor uitgaven waarvan de totale kosten onbekend zijn. Dat is het geval bijvoorbeeld bij een verbouwing. Wilt u liever een lening op afbetaling in plaats van een geldreserve aanvragen? Dat kan op Kredietje.be.

Krediet - Geld lenen - Lenen - kredietje.be